Családi házak fűtése

Ne hagyja, hogy a pénztárcája is megérezze a mínuszokat!

Nyisson a jövőre és próbálja ki az Elnur Gabarron környezetkímélő fűtési megoldásait, melyek segítségével úgy fékezheti meg az elszabaduló rezsiárakat, hogy közben a bolygó sem bánja!

Kellemes hőmérséklet a nap 24 órájában - Ismerje meg hőtároló kályháinkat!

Ha a nap 24 órájában melegen szeretné tartani lakását, a legjobb választás az Elnur Gabarron hőtároló kályhája, mely akkor dolgozik, amikor a villamosenergia is olcsóbb, vagyis éjszaka!

Készülékünk a nap ezen időszakában is képes energiával feltöltődni, amit legelőször tárolt hővé alakít át, majd a nap folyamán eljuttatja azt a helyiségekbe. Kétféle tárolófűtést különböztetünk meg egymástól, aszerint, hogy mikor történik a hőleadás.

A statikus fűtőberendezések mint az Ecombi Plus vagy az Ecombi SOLAR fokozatosan adják le a hőt a nap folyamán. Ezzel szemben a dinamikus tárolófűtések akkor teszik meg mindezt, amikor a felhasználónak csak szüksége van rá.

Így működik például az Ecombi ARC és az ADL is. Egy dolog azonban közös mindegyik készülékben: segítségükkel éjjel-nappal kényelemben érezheti magát, ráadásul spórolhat a villanyszámlán is, hisz a csúcsidőn kívüli tarifák vonatkoznak Önre.

Hőtárolós kályhán gondolkodik? Keresse szakértőinket!

Olcsóbb is lehet az otthon melege - Ismerje meg hőszivattyús rendszereinket!

Csökkentse kiadásait a Thermira hőszivattyús berendezéseivel, melyek aerotermikus energiát használnak otthona felfűtéséhez! Innovatív berendezéseink hőenergiát vonnak ki a levegőből, amivel aztán felmelegítik a fűtővizet, hogy biztosítsák az otthon melegét.

Manapság a hőszivattyús rendszerek jelentik az elektromos alapú fűtés egyik leggazdaságosabb módját, mivel a működésükhöz szükséges energia jelentős részét (akár 75 százalékát is) a környezetből gyűjtik össze.

A Thermira aerotermikus fűtési rendszer csak akkor használ villamosenergiát, amikor a kompresszor, az elektronika, és a vízszivattyú is működésben van, így biztosítva akár 4 kWh hőt mindössze 1 kWh villamosenergia felhasználásával.

Az Elnur Gabarron világszínvonalú készülékei tökéletes alternatívát nyújtanak mindazoknak, akik jelenleg hagyományos fűtési rendszert működtetnek vízradiátorokkal, fan coilokkal vagy akár padlófűtéssel.

De ez még nem minden. Berendezéseink nemcsak a fűtésről gondoskodnak, hanem a melegvízről és a légkondícionálásról is, amennyiben a megrendelő úgy kívánja.

Hőszivattyús rendszerre váltana? Keresse szakértőinket!

Ne essen a túlfűtés csapdájába! - Ismerje meg elektromos kazánjainkat!

A Mattira kazánok a biztonságos, megbízható és hatékony központi fűtési rendszer szinonimájává váltak az évek során.

Tökéletes megoldást jelentenek olyan ingatlanok számára, melyek nem rendelkeznek hálózati gázellátással, vagy olyan otthonoknak, melyekben korlátozások vannak érvényben a gázkazánokra.

Sajátosságuk, hogy nemcsak a lakáson belüli hőmérsékletet veszik figyelembe, hanem a kültéri időjárási viszonyokat is, ennélfogva pontosan tudják, mennyi energiára van szüksége az épületnek, és ennek függvényében hajtják a vízmelegítő kört.

Ez a szabályozási módszer maximális kényelmet biztosít a felhasználók számára, mivel segít elkerülni a szükségtelen energiafogyasztást.

A Mattira kazánok egy másik előnye, hogy egy-és háromfázisú elektromos hálózatra is felszerelhetők a berendezésekhez mellékelt híd segítségével. Míg egyfázisú hálózaton 3 és 12 kw közötti teljesítményre lehet korlátozni őket, addig egy háromfázisú hálózat esetében 18 kw lehet a limit.

No products were found for this query.

Elektromos kazánon gondolkodik? Keresse szakértőinket!