Családi házak fűtése

Ne hagyja, hogy a pénztárcája is megérezze a mínuszokat!

Nyisson a jövőre és próbálja ki az Elnur Gabarron környezetkímélő fűtési megoldásait, melyek segítségével úgy fékezheti meg az elszabaduló rezsiárakat, hogy közben a bolygó sem bánja!

Kellemes hőmérséklet a nap 24 órájában - Ismerje meg hőtároló kályháinkat!

Ha a nap 24 órájában melegen szeretné tartani lakását, a legjobb választás az Elnur Gabarron hőtároló kályhája, mely akkor dolgozik, amikor a villamosenergia is olcsóbb, vagyis éjszaka!

Készülékünk a nap ezen időszakában is képes energiával feltöltődni, amit legelőször tárolt hővé alakít át, majd a nap folyamán eljuttatja azt a helyiségekbe. Kétféle tárolófűtést különböztetünk meg egymástól, aszerint, hogy mikor történik a hőleadás.

A statikus fűtőberendezések mint az Ecombi Plus vagy az Ecombi SOLAR fokozatosan adják le a hőt a nap folyamán. Ezzel szemben a dinamikus tárolófűtések akkor teszik meg mindezt, amikor a felhasználónak csak szüksége van rá.

Így működik például az Ecombi ARC és az ADL is. Egy dolog azonban közös mindegyik készülékben: segítségükkel éjjel-nappal kényelemben érezheti magát, ráadásul spórolhat a villanyszámlán is, hisz a csúcsidőn kívüli tarifák vonatkoznak Önre.

Hőtárolós kályhán gondolkodik? Keresse szakértőinket!

Olcsóbb is lehet az otthon melege - Ismerje meg hőszivattyús rendszereinket!

Csökkentse kiadásait a Thermira hőszivattyús berendezéseivel!

Manapság a hőszivattyús rendszerek jelentik az elektromos alapú fűtés egyik leggazdaságosabb módját, mivel a működésükhöz szükséges energia jelentős részét (akár 75 százalékát is) a környezetből gyűjtik össze.

A Thermira aerotermikus fűtési rendszer csak akkor használ villamosenergiát, amikor a kompresszor, az elektronika, és a vízszivattyú is működésben van, így biztosítva akár 4 kWh hőt mindössze 1 kWh villamosenergia felhasználásával.

Az Elnur Gabarron világszínvonalú készülékei tökéletes alternatívát nyújtanak mindazoknak, akik jelenleg hagyományos fűtési rendszert működtetnek vízradiátorokkal, fan coilokkal vagy akár padlófűtéssel.

Berendezéseink nemcsak a fűtésről gondoskodnak, hanem a melegvízről és a légkondícionálásról is.

Hőszivattyús rendszerre váltana? Keresse szakértőinket!

Ne essen a túlfűtés csapdájába! - Ismerje meg elektromos kazánjainkat!

A Mattira kazánok a biztonságos, megbízható és hatékony központi fűtési rendszer szinonimájává váltak az évek során.

Tökéletes megoldást jelentenek olyan ingatlanok számára, melyek nem rendelkeznek hálózati gázellátással, vagy olyan otthonoknak, melyekben korlátozások vannak érvényben a gázkazánokra.

Sajátosságuk, hogy nemcsak a lakáson belüli hőmérsékletet veszik figyelembe, hanem a kültéri időjárási viszonyokat is, ennélfogva pontosan tudják, mennyi energiára van szüksége az épületnek, és ennek függvényében hajtják a vízmelegítő kört. Ez a szabályozási módszer maximális kényelmet biztosít a felhasználók számára.

A Mattira kazánok egy másik előnye, hogy egy-és háromfázisú elektromos hálózatra is felszerelhetők a berendezésekhez mellékelt híd segítségével. Míg egyfázisú hálózaton 3 és 12 kw közötti teljesítményre lehet korlátozni őket, addig egy háromfázisú hálózat esetében 18 kw lehet a limit.

Elektromos kazánon gondolkodik? Keresse szakértőinket!