Hőtárolós kályhák

Az otthon melege - éjszakai árammal

Az ELNUR GABARRON hőtárolós kályhák a csúcsidőszakon kívül, éjszakai árammal is képesek 24 órán át megfelelő hőmérsékletet biztosítani. A solar kivitelű berendezésekkel a napelemek által termelt plusz energia hővé alakítható és eltárolható. Elérhető statikus és dinamikus változatban, különböző méretekben.

Hőtárolós kályhák

A kedvezményes éjszakai áramfelhasználásra tervezve

Spanyol minőség, kedvező ár

Gyorsan telepíthető

Segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

Fedezze fel a WiFi vezérléssel ellátott, új generációs hőtárolós Elnur Gabarron fűtőtesteket

A rezsin spóroljon, ne az otthon melegén! Az Elnur Gabarron energiatakarékos tárolófűtéseivel mindezt könnyedén kivitelezheti.

Készülékeink éjszaka töltődnek fel energiával, a csúcsidőn kívüli tarifák napszakában, amikor olcsóbb az áram a megszokottnál.

A berendezések hővé alakítják át a villamosenergiát, amit aztán leadnak a helyiségekbe, így biztosítva az otthon melegét. Készülékeinket elsősorban azoknak ajánljuk, akik a nap jelentős részét az otthonukban töltik, és ebből adódóan sok energiát igényelnek komfortérzetük fenntartásához.

Mielőtt még döntene, ismerje meg a hőtároló kályhák két típusát – a statikus fűtőberendezéseket és a dinamikus fűtőberendezéseket!

Bár nagyon hasonlóak, más-más irányelvek szerint juttatnak hőt a szobákba. Míg a statikus fűtőberendezések mint az Ecombi PLUS és az Ecombi SOLAR is – fokozatosan adják le a hőt a nap folyamán, addig a dinamikus fűtőberendezések akkor teszik meg mindezt, amikor a felhasználó úgy kívánja.

Utóbbi kategóriába tartozik például az Ecombi ARC és ADL is. Mindkét készülékre igaz viszont, hogy wifin keresztül is szabályozhatóak, így a felhasználók bárhol és bármikor elvégezhetik a szükséges beállításokat.

Miért válassza az Elnur Gabarron Ecombi készülékeit

Jelentős energiamegtakarítás

A tárolófűtések teljes mértékben kihasználják a csúcsidőn kívüli tarifákat, amikor az energia ára a legolcsóbb.

Wifi vezérlés

Minden Ecombi készüléket G Control System rendszerrel szerelnek fel, amely lehetővé teszi a tárolófűtés wifin keresztül történő vezérlését.

Könnyen követheti fogyasztását

Az alkalmazáson keresztül megtekintheti a villamosenergia-fűtési fogyasztását.

Hatékony energiafelesleg-felhasználás

A napkollektoros fűtőberendezések a napenergia-többletet otthonának önellátó fűtésére alakítják át.

Csendes fűtés

Az Ecombi ARC dinamikus fűtőberendezések a hő elosztásához alacsony zajszintű ventilátort tartalmaznak. Az Ecombi PLUS és a SOLAR statikus fűtőtestek nem csapnak zajt a helyiség fűtése közben.

Spóroljon még többet!

Az Elnur Gabarron Wifi Control App segítségével Ön szabályozhatja, hogy mennyi energiát használjon és mikor.

Kérdése maradt vagy segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

G Control hub eszköz és applikáció

G-Control – Vegye át az irányítást a rezsi felett!

Egyes ELNUR GABARRON termékek alkalmasak arra, hogy a G Control Hubon keresztül akár távolról is vezérelhesse őket. Ráadásul a rezsivel sem kell törődnie, hiszen előre meghatározhatja az erre szánt összeget, amit a rendszer okos megoldásokkal soha nem lép túl.