Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo

Rezsi kontroll

Tartsa kordában otthona energiafogyasztását a G Control rendszerrel!

Az energiavámpír fűtési rendszerek kora lejárt. Itt az idő, hogy a kezébe vegye a fűtésszámlák alakulását! Ebben nyújt segítséget az Elnur Gabarron termékek G Control rendszere, mely maximális kontrollt ad a felhasználóknak. Segítségével előre maghatározhatja készüléke maximális teljesítményét, így nem érheti kellemetlen meglepetés a csekkek megérkezésekor!

Mindig Öné az irányítás

Csak egy wifi-kapcsolatra lesz szüksége, és egy olyan wifi-vezérelt Elnur Gabarron készülékre mint amilyen az Ecombi PLUS, az Ecombi SOLAR, az Ecombi ARC, vagy bármelyik Mattira elektromos kazán.

A G Controllal jelentős mennyiségű energiát spórolhat meg, mivel előre beállíthatja otthona maximális terhelését, sőt fontossági sorrendet állíthat fel az egyes fűtőberendezések között.

Amikor a rendszer már nagyon közel jár az Ön által megadott limithez, automatikusan leállítja a prioritási lista alján szereplő fűtőberendezéseket, hogy ne lépje túl a preferált energiafogyasztást.

Az azonos prioritásúként megjelölt készülékek esetében a rendszer figyelembe veszi az aktuális hőmérséklet és a preferált hőmérséklet közötti különbséget annak megállapításához, hogy mely helyiségeknek van nagyobb fűtési igényük.

A rendszer lehetővé teszi, hogy hozzáférjen az egyes készülékek fogyasztási előzményeihez, így össze tudja hasonlítani a különböző periódusok energiafelhasználását is.

3 érv a vezeték nélküli fűtésvezérlés mellett

Egyszerű használat applikáción keresztül

A fűtőberendezések vezérléséhez, töltse le mobiljára az Elnur Gabarron Wifi Control applikációt, mely gyors hozzáférést biztosít a berendezés összes információjához és programozásához.

Jelentős energiamegtakarítás

Előre beállíthatja a fűtőberendezés maximális teljesítményét, a rendszer pedig gondoskodik arról, hogy ne lépje túl az energiafogyasztásra vonatkozó limitet.

Hozzáférés a fogyasztási előzményekhez

A Wifi Control App beépített funkciója információt nyújt minden egyes Elnur radiátor fogyasztásáról napi, heti és évi időszakokra lebontva, melynek köszönhetően összehasonlíthatja a különböző periódusok energiafogyasztását!

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!