Lakások fűtése

Fűtsön okosan, és a pénztárcája is megköszöni!

Tudta, hogy akár 30 százalékkal is kevesebb lehet az energiafelhasználása, ha az Elnur Gabarron elektromos berendezéseivel fűti a lakását? Görgessen lejjebb és tudja meg, hogyan csökkentheti rezsiköltségeit!

Egész napos kényelem alacsonyabb fűtésszámla mellett - Tudjon meg többet hőtároló kályháinkról!

A rezsin spóroljon, ne az otthon melegén!

Készülékeink éjszaka töltődnek fel energiával, a csúcsidőn kívüli tarifák napszakában, amikor olcsóbb az áram a megszokottnál.

A berendezések hővé alakítják át a villamosenergiát, amit aztán leadnak a helyiségekbe, így biztosítva az otthon melegét.

Mielőtt még döntene, ismerje meg a hőtároló kályhák két típusát:

Míg a statikus fűtőberendezések mint az Ecombi PLUS és az Ecombi SOLAR is – fokozatosan adják le a hőt a nap folyamán, addig a dinamikus fűtőberendezések akkor teszik meg mindezt, amikor a felhasználó úgy kívánja. Utóbbi kategóriába tartozik például az Ecombi ARC és ADL is. Mindkét készülékre igaz viszont, hogy wifin keresztül is szabályozhatóak, így a felhasználók bárhol és bármikor elvégezhetik a szükséges beállításokat.

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Gazdálkodjon okosan az energiával! - Tudjon meg többet elektromos kazánjainkról!

Vigyázat, könnyen előfordulhat, hogy újra és újra beleesik a túlfűtés csapdájába!
A Mattira elektromos kazánok segítségével viszont határokat szabhat az energiafogyasztásának! Készülékeink a kültéri időjárás függvényében
határozzák meg lakása hőigényét, így pontosan annyi áramot fogyaszt, amennyi valóban szükséges komfortérzete fenntartásához. Ha az Ön gázkazánja is érintett a korlátozásokban, vagy csak egyszerűen nem rendelkezik hálózati gázellátással, válassza a Mattira energiahatékony megoldásait, melyek biztonsági és kényelmi szempontból is az élen járnak!
A készülékek működtetéséhez nincs szükség tüzelőanyagokra, így mindig biztonságban tudhatja otthonát, hisz nem kell aggódnia egy esetleges szivárgástól.

Elektromos kazánon gondolkodik? Keresse szakértőinket!

100%-os kontroll a fűtésszámla felett - Ismerje meg elektromos olajradiátorainkat!

Mostantól csak egy karnyújtásnyira van Öntől az a technológia, amivel kordában tarthatja az energiafogyasztását!

Az Inertia elektromos olajradiátorok energiatakarékos mivoltát az ún. ETCO (Electronic TRIAC Control Optimazer) elektronikus optimalizáló adja, ami a radiátorokba beépített termosztát nyújtotta információk alapján kezeli és korlátozza a fűtőberendezés áramellátását.

Készülékeinket két csoportra oszthatjuk aszerint, hogy milyen technológiát alkalmaznak. Az EcoFluid technológiával működő berendezések egy speciális, nagy hővezető képességű olajat tartalmaznak, amit egy fűtőelem melegít fel. Az így nyert hő jut el a sugárzó felületére, majd a helyiségekbe. Ezzel szemben az ECOSECO technológia alapú berendezések egy elsődleges fűtőelemen keresztül továbbítják a hőt, amely a radiátor elülső felületének nagy részét elfoglalja, mindenféle hőközlő folyadék nélkül.

Olajradiátoron gondolkodik? Keresse szakértőinket!

Növelje kényelmét a fürdőszobában is!

Van az úgy, hogy a rendelkezésünkre álló fűtőberendezések egyszerűen nem elegendőek a fürdőszobánk felfűtéséhez. Ilyenkor “életmentő” tud lenni az Elnur Gabarron többfunkciós törölközőtartója, mely nemcsak, hogy megszárítja a kihelyezett ruhadarabokat, de kellemes hőérzetet biztosít a fürdőszobában is. Akkor is érdemes ebben a megoldásban gondolkodnia, ha nincs ablak a fürdőszobájában és szeretné megelőzni a helyiség bepenészesedését, hiszen készülékünk a falak nedvességét is csökkenti. Törölközőtartóink krómozott és fehér kivitelben is kaphatók, digitális termosztáttal és programozóval felszerelve, mely lehetővé teszi, hogy akkor szabályozza a hőmérsékletet, amikor csak akarja.