Rólunk

Jövőtudatos fűtés decor

Jövőtudatos fűtés

Csak egy otthonunk van, és nincs B opció.

Meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy megőrizhessük bolygónkat a jövő generációjának. A fenntartható szemlélet az egyetlen járható út ehhez – mind a lakóházaknak, mind a munkahelyeknek energiatakarékosabbnak kell lenniük. 

Hogy megkönnyítsük a környezetkímélő fűtésre való átállásukat, Magyarországra hoztuk Spanyolország legkeresettebb elektromos fűtési megoldásait, melyek nemcsak, hogy nem járnak károsanyag-kibocsátással, de jelentős mennyiségű pénzt spórolnak meg felhasználóiknak.

Bővebben az ELNUR GABARRONRÓL

A mediterrán fűtés úttörőiként, a madridi ELNUR GABARRON 50 év tapasztalattal, minden igényt kielégítő termékskálával és kipróbált, elkötelezett szakembergárdával a kontinens legmodernebb és leghatékonyabb elektromos fűtési megoldásait kínálja, a világ 35 országában. 

Az ELNUR GABARRON elkötelezett abban, hogy a változó világban is biztonságot és kiszámíthatóságot nyújtson energiafogyasztásában, hogy Önnek tényleg csak az igazán fontos dolgokra kelljen koncentrálnia.

A minőségben nem ismer kompromisszumokat: 21 világszabadalom, az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti irányítási rendszerek vállalati tanúsításai, valamint számos nemzetközi terméktanúsítvány garantálja a folyamatok szigorú és szakszerű ellenőrzését a folyamatos fejlesztés ciklusán keresztül minden területen, a nagyobb vevői elégedettség elérése érdekében.

Elnur Gabarron gyári légifotó
Oxyma telephely nyékládháza

Szakértő kivitelező csapat

Mi, az Oxyma Systems Kft-nél nem kevesebbre vállalkoztunk minthogy Magyarországon is elérhetővé tesszük a nemzetközi piacokon már elismert, innovatív fűtési megoldásokat. 

Olyan fenntartható és energiakímélő technológiákat hoztunk hazánkba, melyek világszerte bizonyítottak már.

Az általunk forgalmazott termékek mellett, magas színvonalú műszaki támogatással segítjük a lakosság és a vállalati szféra környezetkímélő fűtésre való átállását.

Épületgépész mérnök kollégáink gondoskodnak a rendszerek átgondolt tervezéséről és a projektek művezetéséről, míg szakképzett technikus- és kivitelezési partnereink a megfelelő minőségéről. A karbantartások során szervizcsapatunk az ország minden területére mozgósítható.

Egyéb tevékenységi köreink

Csapatunk

Oxyma Ádám Zsombor Ügyvezető

Ádám Zsombor

Épületenergetikai mérnök & Ügyvezető

Oxyma csapattag 3

Arnóczki Bence

Elektromos fűtés üzletág-vezető

Oxyma csapattag 1

Kérészi Mónika

Irodavezető, backoffice-vezető

Lendvai Péter

Telephelyvezető, Kivitelezésvezető

Feith Márk

Telephelyvezető, Kivitelezésvezető

Seres Dominik

Raktárvezető, készletkezelő

Sebe István

Szerviz-vezető & Mérnök

Pallai Balázs

Mérnök,
üzletkötő

Holtság Attila

Kivitelezés vezető

Bártfai Dániel

Nagykereskedelmi vezető

Bali Endre

Kereskedelmi vezető

3 ok, amiért megéri minket választania

1. Nem kell hónapokat várnia

Elszállt árakkal és túlnyúló szállítási határidőkkel kell számolnia mindazoknak, akik jelen pillanatban elektromos fűtési rendszert rendelnek. Mi viszont álljuk a sarat – egyedülállóan nagy raktárkészletet tartunk fent, melynek köszönhetően napokon belül kiszolgáljuk megrendelőinket.

2. Az Oxymával nem kockáztat

Velünk biztosra mehet! A jogszabályi előírásokon messze túlnyúló garanciát adunk az egyes részegységekre. Ráadásul még a 15-20 éve kifutott termékekhez is tudunk alkatrészt biztosítani, ami óriási biztonságot jelent a felhasználók számára.

3. Ha az Elnur Gabarront mellett dönt, a kiszámíthatóságot választja

Más gyártók még a kanyarban sem voltak, amikor partnerünk, az Elnur Gabarron megkezdte működését. 50 év tapasztalattal és több, mint 21 világszabadalommal a háta mögött, mára a kiszámíthatóság és a biztonság szinonímájává vált – olyannyira, hogy azon kevesek közé tartozik, akik jelen pillanatban is képesek lépést tartani a megnövekedett kereslettel. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon kizárólag nálunk érhetők el a gyártó termékei.

Decor
Napelemes rendszerek decor image

Hogyan garantálja az ELNUR GABARRON az Ön elégedettségét:

A hibátlan kiszolgálásról a modern technológiai háttér mellett szakembereik minden egyes terméket manuálisan ellenőriznek csomagolás előtt, ezzel biztosítva, hogy az Ön otthonába kizárólag tökéletesen működő, hibátlan termékek érkezzenek.