Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo

Napelemrendszer mellé

A napenergia-termelése szárnyaljon, ne a fűtésszámlája!

Napelemrendszerrel fűt, de szeretné csökkenteni az üzemeltetési költségeket? Az Elnur Gabarron termékeivel most könnyedén megteheti, melyek kiegészítő fűtésként is megállják a helyüket. Ismerje meg őket közelebbről, és tudja meg, miként spórolhat még többet a rezsiszámlán!

Hozzon ki többet napelemes rendszeréből az Elnur Gabarron hőtárolós kályháival!

Ha az otthon melege “a háztetőről érkezik”, nem árt takarékoskodnia a napenergiával.

Ebben nyújtanak segítséget az Ecombi hőtároló kályhák, melyek érzékelik és összegyűjtik a nappali órákban keletkezett napenergiafelesleget, amit aztán hővé alakítanak át.

Az így keletkezett elektromos energia egy hőtároló egységben halmozódik fel, majd szépen fokozatosan átáramlik a ház helyiségeibe, biztosítva az otthon melegét.

Az Ecombi hőtároló kályhákra akkor is lehet számítani, amikor nincs elegendő napenergia-termelés – olyankor az olcsóbb, csúcsidőn kívüli áramot használják működésükhöz, hogy megkíméljék Önt a magas fűtésszámláktól.

Ismerje meg az ELNUR GABARRON forradalmi Solar Manager technológiáját!

Ez a legújabb innovációnk, amelyet az ELNUR GABARRON fejlesztett ki és szabadalmaztatott.

A Solar Manager technológia képes észlelni a tetőn a nappali órákban keletkező napenergia-
felesleget, amelyet a lakásban esetleg nem használnak fel teljes mértékben.

Ez az elektromos energia átirányítható a hőtároló egységbe, hogy a helyiségeket akkor is fűtse, amikor a napenergia-termelés már leállt.

Ez a technológia több tárolófűtés teljesítményét is képes kezelni, és a rendelkezésre álló energiát a megállapított fűtési igényeknek megfelelően elosztani. A felhasználó prioritást adhat az egyes készülékeknek, biztosítva a rendelkezésre álló energia leghatékonyabb elosztását a beltéri komfort maximalizálása érdekében, a legalacsonyabb költségek mellett.

Bármely háztartásnak kiváló, progresszív és környezetkímélő megoldás

Használja akár kizárólagos rendszerként vagy jelenlegi fűtőrendszere tökéletes kiegészítéseként

Az Ecombi SOLAR egyszerűen beállítható kombinált üzemmódba, így a tárolófűtés az összes megtermelt napenergia-többletet hasznosítja, és szükség esetén a leggazdaságosabb csúcsidőn kívüli tarifák használatával kiegészíti a készülék töltését, hogy szükség esetén egész nap fűtést biztosítson.

Amennyiben meglévő fűtőrendszerének hatékonyságát szeretné maximalizálni az ECOMBI SOLAR abban is tökéletes partner: beprogramozhatjuk úgy, hogy csak az ingyenes energiát használja fel, amely egyébként visszakerülne a hálózatba.

Elnur Gabarron Ecombi Solar napelemes rendszerek hőtárolós kályhák összehasonlítás

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!