Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo

Napelemrendszer mellé

A napenergia-termelése szárnyaljon, ne a fűtésszámlája!

Napelemrendszerrel fűt, de szeretné csökkenteni az üzemeltetési költségeket? Az Elnur Gabarron termékeivel most könnyedén megteheti, melyek kiegészítő fűtésként is megállják a helyüket. Ismerje meg őket közelebbről, és tudja meg, miként spórolhat még többet a rezsiszámlán!

Hozzon ki többet napelemes rendszeréből az Elnur Gabarron hőtárolós kályháival!

Ha az otthon melege “a háztetőről érkezik”, nem árt takarékoskodnia a napenergiával.

Ebben nyújtanak segítséget az Ecombi hőtároló kályhák, melyek érzékelik és összegyűjtik a nappali órákban keletkezett napenergiafelesleget, amit aztán hővé alakítanak át.

Az így keletkezett elektromos energia egy hőtároló egységben halmozódik fel, majd szépen fokozatosan átáramlik a ház helyiségeibe, biztosítva az otthon melegét.

Az Ecombi hőtároló kályhákra akkor is lehet számítani, amikor nincs elegendő napenergia-termelés – olyankor az olcsóbb, csúcsidőn kívüli áramot használják működésükhöz, hogy megkíméljék Önt a magas fűtésszámláktól.

Ismerje meg az ELNUR GABARRON forradalmi Solar Manager technológiáját!

Ez a legújabb innovációnk, amelyet az ELNUR GABARRON fejlesztett ki és szabadalmaztatott.

A Solar Manager technológia képes észlelni a tetőn a nappali órákban keletkező napenergia-
felesleget, amelyet a lakásban esetleg nem használnak fel teljes mértékben.

Ez az elektromos energia átirányítható a hőtároló egységbe, hogy a helyiségeket akkor is fűtse, amikor a napenergia-termelés már leállt.

Ez a technológia több tárolófűtés teljesítményét is képes kezelni, és a rendelkezésre álló energiát a megállapított fűtési igényeknek megfelelően elosztani. A felhasználó prioritást adhat az egyes készülékeknek, biztosítva a rendelkezésre álló energia leghatékonyabb elosztását a beltéri komfort maximalizálása érdekében, a legalacsonyabb költségek mellett.

Bármely háztartásnak kiváló, progresszív és környezetkímélő megoldás

Használja akár kizárólagos rendszerként vagy jelenlegi fűtőrendszere tökéletes kiegészítéseként

Az Ecombi SOLAR egyszerűen beállítható kombinált üzemmódba, így a tárolófűtés az összes megtermelt napenergia-többletet hasznosítja, és szükség esetén a leggazdaságosabb csúcsidőn kívüli tarifák használatával kiegészíti a készülék töltését, hogy szükség esetén egész nap fűtést biztosítson.

Amennyiben meglévő fűtőrendszerének hatékonyságát szeretné maximalizálni az ECOMBI SOLAR abban is tökéletes partner: beprogramozhatjuk úgy, hogy csak az ingyenes energiát használja fel, amely egyébként visszakerülne a hálózatba.

Elnur Gabarron Ecombi Solar napelemes rendszerek hőtárolós kályhák összehasonlítás

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!

Optimalizálná otthona energiafogyasztását, de nem tudja, hogyan kezdjen bele?

Kérjen

INGYENES

energiafogyasztási tanácsadást az elektromosfutes.com szakembereitől!