Elektromos olajradiátor

Az otthon melege – gyorsan és esztétikusan

A bontás és csövezési munkák nélkül beszerelhető, programozható Elnur Gabarron radiátorok EcoFluid és EcoSeco kivitelben is elérhetők. A radiátorok tökéletes hőeloszlást, hősugárzást és olyan hőtehetetlenséget biztosítanak, ami együtt jár a nagyon kedvező üzemeltetési költségekkel.

Elnur Gabarron Ingenium RDW Elektromos radiátor

A kedvezményes éjszakai áramfelhasználásra tervezve

Spanyol minőség, kedvező ár

Gyorsan telepíthető

ECOSECO ábra
Ilustracion emisor ecofluid seccionado

Precizitás, és irányítás - az ön kezében

Az ECOFLUID technológia az optimális hőtehetetlenségen és hőátadáson alapul, a fűtés alacsony viszkozitású és környezetbarát hőfolyadékkal történik.

Az ECOSECO technológia valódi innováció a hőátvitelben. A megoldás egy elsődleges magon és egy másodlagos hőerősítőn alapul. Nincs szükség folyadékra.

Miért válassza az Elnur Gabarron elektromos olajradiátorait?

Garantáljuk, hogy az általunk méretezett rendszerek eleget tesznek hőmérséklet-elvárásainak

-15% kedvezményt bíztosítunk már egy vásárlása esetén is (akár 25.400,- Ft megtakarítás)

-20% kedvezmény páros vásárlás esetén (akár 50.800,- Ft megtakarítás)

10 év garanciát adunk a radiátortestre, 5 év garanciát adunk a vezérlésre

Megújuló energiaforrásokkal használhatók

Csökkenti az áramfogyasztást

Folyamatos szerviz- és háttértámogatást nyújtunk ügyfeleinknek

Azonnali szállítás (készletről, 1-2 napon belül)

A legideálisabb hőmérséklet-szabályozást biztosítja

Legújabb termékcsaládunk wifi vezérléssel ellátott

Elnur Gabarron olajradiátorok - Precizitás és teljes irányítás az Ön kezében!

Az ELNUR GABARRON hőhidas radiátorai tökéletes megoldást nyújtanak egyéni elektromos fűtési rendszerként a napi néhány órás fűtéshez.

A kiváló minőségű alumínium elemek kialakítása lehetővé teszi a levegő természetes konvekcióját a radiátoron keresztül, tökéletes hőeloszlást, sugárzást és olyan hőtehetetlenséget biztosít, amely nagyon alacsony üzemeltetési költségeket eredményez. E készülékek igazi magja azonban az elektronikus triacvezérlésű optimalizáló (ETCO).  Ez irányítja és korlátozza az áramlást az alacsony fogyasztás garantálása érdekében.

Programozási és hőmérséklet-választási lehetőségek, Comfort, Eco vagy Frost Protection hőmérséklet-választó, biztonsági rendszer akár 5 éves memóriával, analóg, digitális vagy programozható vezérlés, radiátorok vezeték nélküli vezérléssel és kezeléssel – csak néhány előny, amelyet radiátorainkban talál.

Szabadalmaztatott fali rögzítőkonzolok, nem létező szervízigény

Az ELNUR-nál folyamatosan tudatában vagyunk annak, hogy javítani kell az ELNUR GABARRON radiátorok működését és teljesítményét, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a munkát és garantáljuk a kiváló eredményeket e készülékek felszerelésekor.

Szabadalmaztatott falrögzítő konzoljainkkal a szerelőmérnökök gyorsan és mérési vagy szintezési problémák nélkül rögzíthetik a konzolokat a falhoz a megfelelő helyen.

Az ELNUR GABARRON tehetetlenségi radiátorok nem igényelnek karbantartást vagy bármilyen éves szervizelést.

Az ELNUR GABARRON radiátorok már megszilárdult választékához a legújabb termékcsalád a wifi vezérléssel ellátott Diligens termékcsalád, amely lehetővé teszi, hogy a fűtést internetkapcsolaton keresztül bárhonnan és bármikor vezérelje és irányítsa.

Kérdése maradt vagy segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

G-Control HUB plus application

G-Control – Vegye át az irányítást a rezsi felett!

Egyes ELNUR GABARRON termékek alkalmasak arra, hogy a G Control Hubon keresztül akár távolról is vezérelhesse őket. Ráadásul a rezsivel sem kell törődnie, hiszen előre meghatározhatja az erre szánt összeget, amit a rendszer okos megoldásokkal soha nem lép túl.