Elektromos kazánok

Fűtés és használati melegvíz, biztonságosan, gazdaságosan

A Mattira az ideális választás, ha teljesen biztonságos, megbízható és hatékony központi fűtési rendszerre van szükség. Digitális elektromos kazánjaink az egyetlenek a piacon, amelyek a berendezés fűtési igényeinek megfelelően szabályozzák az energiafogyasztást, figyelembe véve nemcsak a környezeti hőmérsékletet, hanem a külső hőmérsékletet is.

Elnur Gabarron MATTIRA elektromos kazánok

Automatikus fűtésszabályozás

Spanyol minőség, kedvező ár

Gyorsan, könnyedén telepíthető

Miért válassza az Elnur Gabarron elektromos kazánjait?

-5% kedvezményt bíztosítunk már egy vásárlása esetén is (akár 44.500,- Ft+Áfa megtakarítás)

-10% kedvezmény páros vásárlás esetén is (akár 70.000,- Ft megtakarítás)

Azonnali szállítás (készletről, 1-2 napon belül)

10 év garanciát adunk a kazántestre, 5 év garanciát adunk a beépített tartályokra

Maximális üzemeltetési költségmegtakarítás mellett biztosít komfortérzetet

Garantáljuk, hogy az általunk méretezett rendszerek eleget tesznek hőmérséklet-elvárásainak

Kedvező telepítési díjakat, folyamatos szerviz- és háttértámogatást nyújtunk ügyfeleinknek (kérjen ajánlatot!)

Gyors és egyszerű telepítés, akár 1 nap alatt

Segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

Mattira elektromos kazánok: maximális kényelem, maximális energiahatékonyság.

Bemutatjuk a Mattira-t, az Elnur Gabarron új elektromos kazáncsaládját a használati melegvíz- és fűtési igények teljeskörű kielégítésére.

A Mattira az ideális választás, ha teljesen biztonságos és megbízható, hatékony központi fűtési rendszerre van szüksége. 

Tökéletes megoldás olyan ingatlanok számára, amelyek nem rendelkeznek hálózati gázellátással, vagy olyan otthonok számára, amelyekben a gázkazánokra korlátozások vannak érvényben.

Digitális elektromos kazánjaink az egyetlenek a piacon, amelyek a berendezés fűtési igényeinek megfelelően szabályozzák az energiafogyasztást, figyelembe véve nemcsak a környezeti hőmérsékletet, hanem a külső hőmérsékletet is.

A Mattira modulációs és automatikus fűtésszabályozási funkcióinak köszönhetően optimális komfortot biztosít otthonában, maximális üzemeltetési költségmegtakarítás mellett.

Miért válaszd az Elnur Gabarron Mattira elektromos kazánjait

Automatikus fűtésszabályozás

A Mattira kazánok a külső hőmérséklet függvényében szabályozzák a hőmérsékletet. Ez maximális biztonságot nyújt a felhasználóknak, mivel előre jelzi a ház hőigényének változását.

Legionella elleni védelem

A Mattira kombi kazánok a Legionella Protection rendszerrel vannak felszerelve. Ha aktiválja ezt a funkciót, a használati melegvíz hőmérséklete hetente egyszer a megengedett maximális értékre emelkedik, megakadályozva a Legionella elszaporodását.

ECO SMART funkció

Minden Mattira Combi kazán rendelkezik Eco Smart funkcióval, ami minimalizálja a villamosenergia-fogyasztást azáltal, hogy heti szinten elemzi a felhasználó melegvíz-fogyasztási szokásait és automatikusan csökkenti a beállított hőmérsékletet az inaktív időszakokban.

Kérdése maradt vagy segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

G Control hub eszköz és applikáció

G-Control – Vegye át az irányítást a rezsi felett!

Egyes ELNUR GABARRON termékek alkalmasak arra, hogy a G Control Hubon keresztül akár távolról is vezérelhesse őket. Ráadásul a rezsivel sem kell törődnie, hiszen előre meghatározhatja az erre szánt összeget, amit a rendszer okos megoldásokkal soha nem lép túl.