Hőszivattyús rendszerek

Az otthon melege – akár 75% tényleges megtakarítással

Az Elnur Gabarron rendszer alapja a levegő-víz hőszivattyús technológia, amely gondoskodik a fűtésről, a használati meleg vízről és a légkondicionálásról egyaránt. Ideális megoldás, amivel jelentősen csökkenthető az energiafogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Meglévő és napelemes rendszerekkel is kompatibilis.

Elnur Thermira hőszivattyús rendszer ábra

Akár 75%-kal nagyobb tényleges megtakarítás

Ideális építési munkák és új építésű ingatlanokhoz

Nincs szükség kéményre vagy kazánkivezető csőre

Mi az az Aerothermia?

Ideális megoldás, amivel jelentősen csökkenthető az energiafogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Meglévő és napelemes rendszerekkel is kompatibilis.

Hogyan működik?

Az Elnur Gabarron rendszer alapja a levegő-víz hőszivattyús technológia, amely gondoskodik a fűtésről, a használati meleg vízről és a légkondicionálásról egyaránt. Ideális megoldás, amivel jelentősen csökkenthető az energiafogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Meglévő és napelemes rendszerekkel is kompatibilis.

Segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

Fűtse otthonát az Elnur Gabarron Thermira aerotermikus hőszivattyús rendszereivel

Csökkentse kiadásait a Thermira hőszivattyús berendezéseivel, melyek aerotermikus energiát használnak otthona felfűtéséhez! Innovatív berendezéseink hőenergiát vonnak ki a levegőből, amivel aztán felmelegítik a fűtővizet, hogy biztosítsák az otthon melegét.

Manapság a hőszivattyús rendszerek jelentik az elektromos alapú fűtés egyik leggazdaságosabb módját, mivel a működésükhöz szükséges energia jelentős részét (akár 75 százalékát is) a környezetből gyűjtik össze.

A Thermira aerotermikus fűtési rendszer csak akkor használ villamosenergiát, amikor a kompresszor, az elektronika, és a vízszivattyú is működésben van, így biztosítva akár 4 kWh hőt mindössze 1 kWh villamosenergia felhasználásával.

Az Elnur Gabarron világszínvonalú készülékei tökéletes alternatívát nyújtanak mindazoknak, akik jelenleg hagyományos fűtési rendszert működtetnek vízradiátorokkal, fan coilokkal vagy akár padlófűtéssel. De ez még nem minden. Berendezéseink nemcsak a fűtésről gondoskodnak, hanem a melegvízről és a légkondícionálásról is, amennyiben a megrendelő úgy kívánja.

Ezért válassza az Elnur Gabarron Thermira hőszivattyús rendszereit

Nagy energiamegtakarítás

Az Elnur Gabarron hőszivattyús megoldásaival akár 75%-al is csökkentheti energiafelhasználását.

Széleskörű kompatibilitás

A Thermira rendszerek sokoldalúságuknak köszönhetően kompatibilisek a jelenlegi fűtőrendszerek nagy részével: vízradiátorokkal, fan-coilokkal vagy akár a meglévő padlófűtéssel.

Bőséges használati melegvíz

Az aerotermikus fűtés lehetőséget nyújt arra, hogy a rendszerhez csatlakoztatott víztartály használatával az egész lakás igényeit ellátni képes használati melegvizet nyerjünk.

Inverter technológia

Mindig csak annyi energiát használ, amennyire szükség van. Maximális kényelmet biztosít, növeli a megtakarításokat és a hőszivattyús rendszerek élettartamát, ezzel csökkentve a szervízigényt.

Egyszerű és intuitív telepítés

A Thermira Monobloc aerotermikus termékcsalád teleptése nem igényel hűtőmérnöki segítséget.

Mobilos vezérlés

A Thermira Monobloc ventilátoros fűtőberendezések a G-Control applikáción keresztül mobileszközökkel is kezelhetőek.

Kérdése maradt vagy segítségre van szüksége? Keresse szakértőinket!

G-Control HUB plus application

G-Control – Vegye át az irányítást a rezsi felett!

Egyes ELNUR GABARRON termékek alkalmasak arra, hogy a G Control Hubon keresztül akár távolról is vezérelhesse őket. Ráadásul a rezsivel sem kell törődnie, hiszen előre meghatározhatja az erre szánt összeget, amit a rendszer okos megoldásokkal soha nem lép túl.