VEZETÉK NÉLKÜLI
FŰTÉSVEZÉRLÉS

A FŰTÉS INTELLIGENS VEZÉRLÉSE ÉS KEZELÉSE AZ ELNUR GABARRON WIFI TERMÉKEIVEL

Hozzáférés és vezérlés a fűtéshez wifin keresztül bárhonnan és bármikor

A WiFi-vel rendelkező fűtőberendezések, mint például a Diligens és Ingenium, az Ecombi PLUS, Ecombi SOLAR és Ecombi ARC tárolófűtőtestek és a Mattira elektromos fűtőtestek, rendelkeznek a szükséges technológiával, amelyek
a G Control Hub-mal együtt alkotják a G Control rendszert.
A felhasználó a maximális vezérlés és a fűtési megtakarítások előnyeit élvezheti.

A hub és a wifi-vezérelt fűtőberendezés közötti kapcsolat azonnali hozzáférést biztosít a készülékek összes funkciójához, és lehetővé teszi, hogy távolról változtatásokat hajtson végre rajtuk.

Ezen túlmenően a rendszer lehetővé teszi, hogy hozzáférjen az egyes wificsatlakoztatott radiátorok és a csatlakoztatott Ecombi Plus tárolófűtőtestek fogyasztási előzményeiről szóló információkhoz.

Elnur Gabarron G-Control Lifestyle

Ha a kapcsolótáblán kívül a PM fogyasztásmérőt is csatlakoztatja a G Control rendszerhez, akkor hozzáférhet a lakás teljes elektromos fogyasztásához. Így rögzítheti a rendszerben, hogy milyen teljesítményt kötött szerződésben, és a lakás egyéb elektromos berendezései által időnként jelentkező magas fogyasztás esetén a fűtőberendezések számára működési prioritásokat állíthat fel annak érdekében, hogy ne lépje túl a szerződésben rögzített teljesítményt.

Az alkalmazás csak az ELNUR GABARRON G Control System wifi hálózatra csatlakoztatott radiátorokkal, kazánokkal és tárolófűtésekkel, valamint a G Control központjával működik, így Ön élvezheti a többféle funkciót, és központonként akár 31 készüléket is engedélyezhet és kezelhet.

Fedezze fel a G Control System előnyeit az INGENIUM WIFI elektromos
fűtőberendezésekben.

Élvezze a G-Control rendszer előnyeit az ELNUR GABARRON fűtőberendezéseiben

App használata egyszerű és intuitív vezérléssel

Elnur Gabarron G-Control Decor

A fűtőberendezések eléréséhez és vezérléséhez létrehoztuk az ELNUR GABARRON Elnur Wifi Control App-ot. Ez egy egyszerű és intuitív App, amely gyors hozzáférést biztosít a berendezés összes információjához és programozásához.

Az Elnur Wifi Control App ingyenesen és egyszerűen letölthető, IOS, Android és webapp formátumban is elérhető. A felhasználók bármilyen mobileszközről, táblagépről vagy PC-ről hozzáférhetnek fűtőberendezéseikhez, és elvégezhetnek minden szükséges ellenőrzést és módosítást.

Google Play logo
Apple Store Logo
Webapp logo

Azonnali bekapcsolás, módosítás és kikapcsolás a fűtésről bárhonnan

Elnur Gabarron G-Control ábra 4

A G Control Hub és a radiátorok és a tárolófűtések elektronikájába integrált G Control System közötti kommunikációnak köszönhetően Ön bárhonnan hozzáférhet a fűtéshez egy internetkapcsolaton keresztül, és valós időben
irányíthatja annak működését. A bekapcsolás, kikapcsolás, a program módosítása, a beállított hőmérsékletek vagy a radiátorok üzemmódjának megváltoztatása csak néhány a rendszer által kínált számos előny közül.

Kiegészítő berendezések nyilvántartásba vétele vagy második otthonok ellenőrzése

Elnur Gabarron G-Control ábra 3
Ha további berendezéseket szerez be más helyiségekbe, könnyen és gyorsan hozzáadhat új radiátorokat az alkalmazáshoz. Nagyobb alkalmazások esetén egynél több hubra lehet szükség, ezért a felhasználók szükség esetén korlátlan számú hubot rendelhetnek ugyanahhoz a fiókhoz.
Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá, hogy a radiátorokat helyiségnév szerint összekapcsolja az egyes ingatlanok esetében. Saját programmal és beállított hőmérséklettel is elláthatja őket, lakásonként legfeljebb 31 készülékkel.

Hozzáférés az elektromos fogyasztási előzményekhez

Elnur Gabarron G-Control ábra 1

A fogyasztási előzmények fontos funkció, amelyet érdemes szem előtt tartani, és amely az Elnur Wifi Control App beépített funkciója. Ez információt nyújt minden egyes Elnur radiátor fogyasztásáról napra, hétre és évre lebontva.

A felhasználók ezt az információt felhasználhatják az azonos időszakok közötti összehasonlításhoz egyik évről a másikra. Ezen túlmenően az opcionális G Control PM felhasználók számára az egész háztartásra vonatkozó összehasonlítások is elérhetőek.

Az elektromos fűtési fogyasztás leolvasása

decor

Hozzáférhet az egyes csatlakoztatott berendezések fogyasztási adataihoz, valamint valós időben meghatározhatja az otthon fűtésének maximális teljesítményét. Így biztos lehet benne, hogy a rendszer figyelembe veszi a fűtéshez előzetesen megállapított maximális teljesítményt, és szükség esetén helyiségenként prioritásokat állíthat fel a fűtésirányításhoz.

Kényelem és programozás mindig kéznél

decor

Minden egyes elektromos radiátort vagy tárolófűtést önállóan állíthat be, kapcsolhat be vagy ki. Napi és heti program áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet elérését.
Három üzemmódot és három normál hőmérsékleti szintet tartalmaz: A felhasználók a berendezés paraméterei közül helyben vagy az interneten keresztül beállíthatják a saját Comfort, Eco és Frost Protection hőmérsékletüket.

GPS helymeghatározó funkció

Elnur Gabarron G-Control ábra 6

A G Control System GPS helymeghatározó funkciója lehetővé teszi a mobileszközök regisztrálását az alkalmazásban. A felhasználók meghatározhatják a kívánt távolsági paramétereket (méterben), és aktiválhatják ezt a funkciót, amely csökkenti a beállított hőmérsékletet, ha a felhasználók nem észlelik a megállapított távolságon belül. Ez a hőmérséklet a háztartásban regisztrált minden egyes fűtőberendezéshez egyedileg választható ki.

Kompatibilitás a hangrendszerekkel

Elnur Gabarron G-Control ábra 8

A G Control System kompatibilis az Amazon Alexa hangrendszerével, amelyhez a Heating Control Skill letöltésével lehet hozzáférni, valamint a Google Assistant rendszerrel.

Amazon Alexa Logo
Google Assistant Logo

Felhasználói hozzáférés kezelése

Elnur Gabarron G-Control ábra 5

Egy másik hasznos funkció az a lehetőség, hogy különböző felhasználók számára engedélyezheti a fűtés vezérlését otthonában, a fűtőberendezések vezérléséhez való ideiglenes hozzáférés biztosításával vagy visszavonásával.

Elektromos fogyasztás energiamenedzser a megbízható megtakarításokért

Elnur Gabarron G-Control ábra 7

A G Control PM telepítésével az alkalmazásban található teljesítménymérő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megadják az ingatlanuk maximális terhelését, és beállítsák a fűtőberendezések prioritását.

Amikor a rendszer a maximális terheléshez nagyon közeli vagy azt meghaladó fogyasztást észlel, a rendszer az egyes berendezések számára megállapított prioritástól függően automatikusan meghatározza, hogy mely berendezéseket kell kikapcsolni.

Az azonos prioritásúként megjelölt berendezések esetében a rendszer figyelembe veszi a hőmérsékletnek a beállított értékhez viszonyított különbségét annak megállapításához, hogy mely helyiségeknek van nagyobb vagy kisebb fűtési igényük.

A többletenergia hatékony kezelése a fotovoltaikus létesítményekben.
Napelem ábra
Az Ecombi SOLAR tárolófűtésekben a G Control System kezeli és elosztja az önellátó berendezésben keletkező többleteket, figyelembe véve a fogyasztó által meghatározott fűtési prioritásokat és az egyes berendezéseknél beállított hőmérsékleti pontokat. Egyedülálló és intelligens módja a hálózatba betáplált feleslegek kiaknázásának. A kényelmi igényeknek megfelelően kerülnek elosztásra.