Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo
PH-075
PLUS

Teljesítmény

750 W

Feszültség

230-240 V~

Frekvencia

50-60 Hz

Szigetelés

I.osztály

Védelem

IP2X

Fűtött terület*

12 m²

Nettó súly

4 kg

Méretek

41.5

x

8

x

41

 cm

  • Digitális kijelzés: óra, kiválasztott hőmérséklet, helyiség hőmérséklete, napi/heti programozás stb
  • 3 üzemmód: Komfort, gazdaságos és fagyvédelem
  • Biztonsági hőfokhatároló
  • Halk működés
  • Hálózati kábellel felszerelve
  • Digitálisan állítható hőmérséklet

52 018 Ft br.

2 készleten

*2,7 m-es belmagasság és közepes szigetelési viszonyok mellett

Gyors igény szerinti fűtés

A PH PLUS panel fütőberendezéseink az elektromos fütés új hajnalát jelentik, mivel egy hagyományos termék a legmodernebb technológiák előnyeit élvezve modern, hatékony és szabályozható, közvetlen működésů fütőberendezést kínál.

A falra szerelhető fűtőpaneleink tökéletes választás, ha költséghatékony és gyors megoldást szeretne találni egy helyiség allalmi vagy rövid ideig tartó fütésére napközben.

Ezek a fütőpanelek a lakástulajdonosok és a tervezők számára egyaránt kivánatos megoldást jelentenek, mivel kevés helyet foglalnak el, és gyorsan elérik az egyenletes és kényelmes hőmérsékletet.

Amellett, hogy önálló fütési rendszerként használják, más clektromos fütési rendszerek, például tároló fütőtestek kiegészítésére is alkalmasak, és ideálisak olyan helyiségekben, mint a hálószobák, fürdőszobák, konyhák és egyéb olyan területek, ahol nincs szükség állandó fütésre.

A hőmérsékdet pontosan szabályozható a beépített digitális termosztáttal, amely az iparágban vezető +0,1 °C pontossággal büszkélkedhet.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást szakértőinktől! Az alábbi pár mező kitöltésével kollegáink személyre szabottan segítenek megtalálni az ön számára megfelelő megoldást. Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Beküldés után munkatársunk pár órán belül telefonon keresi önt.

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!