Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo
Ecombi
ECO40 HHR

Névleges energiafelvétel

3200 W

Kiegynelítő fűtőelem teljesítménye

1000 W

Feszültség

220-240 V~

Tárolt energia

25,6 kWh

Szigetelés

I.osztály

Tégla típus

ref. 2007

Téglák száma 5 kg

24 db

Fűtött terület*

32 m²

Kiegyenlítő kimenete

550 W

Nettó súly

183 kg

Méretek

117

x

19.5

x

73

 cm

Érdekelhetnek még…

Original price was: 527 355 Ft.Current price is: 448 251 Ft. br.

Elfogyott

*2,7 m-es belmagasság és közepes szigetelési viszonyok mellett

AZ ECOMBI HHR KIHASZNÁLJA A CSÚCSIDŐN KÍVÜLI IDŐSZAKOKAT

TAKARÍTSON MEG VILLANYSZÁMLÁT AZ ÚJ, NAGY VISSZATARTÁSÚ, DINAMIKUS HŐTÁROLÓS KÁLYHÁVAL

Az Ecombi HHR egy nagy visszatartású, dinamikus hőtárolós kályha, amely a hőgazdálkodás optimalizálásával szabályozza az energiafogyasztást. Ez a fajta elektromos fűtés energiát takarít meg, mivel a csúcsidőn kívüli időszakokban, a legolcsóbb elektromos tarifaidőszakokban töltődik fel.

Úgy tervezték, hogy fotovoltaikus berendezésekkel együtt is működjön. Az összes keletkezett energiafelesleget kihasználja és fűtéssé alakítja. Ez a napelemekkel való működés az Ecombi HHR hőtárolós kályhák felszereléséhez a Solar Box tartozék hozzáadásával lehetséges.
Ez az új tárolófűtő-modell a fogyasztást értékeli az éjszakai töltés rögzítéséhez, és tartalmaz egy hőleadás-szabályozót, így a felhasználó a neki legmegfelelőbb napszakban élvezheti a kényelmet. Ez a fajta dinamikus hőtárolós kályha az Elnur Gabarron Wifi Control alkalmazáson keresztül wifi vezérléssel rendelkezik, amelyről többek között kezelheti a töltési időszakokat, beállíthatja az üzemmódot és napi vagy heti programozást végezhet. Az Ecombi HHR-t úgy tervezték, hogy a geolokációs funkció segítségével érzékelje a felhasználó közelségét, és kompatibilis a különböző hangrendszerekkel, például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást szakértőinktől! Az alábbi pár mező kitöltésével kollegáink személyre szabottan segítenek megtalálni az ön számára megfelelő megoldást. Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Beküldés után munkatársunk pár órán belül telefonon keresi önt.

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!