Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo
Ecombi
ECO40 HHR

Névleges energiafelvétel

3200 W

Kiegynelítő fűtőelem teljesítménye

1000 W

Feszültség

220-240 V~

Tárolt energia

25,6 kWh

Szigetelés

I.osztály

Tégla típus

ref. 2007

Téglák száma 5 kg

24 db

Fűtött terület

32 m²

Kiegyenlítő kimenete

550 W

Nettó súly

183 kg

Méretek

117

x

19.5

x

73

 cm

Érdekelhetnek még…

448 251 Ft br.


OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor

AZ ECOMBI HHR KIHASZNÁLJA A CSÚCSIDŐN KÍVÜLI IDŐSZAKOKAT

TAKARÍTSON MEG VILLANYSZÁMLÁT AZ ÚJ, NAGY VISSZATARTÁSÚ, DINAMIKUS HŐTÁROLÓS KÁLYHÁVAL

Az Ecombi HHR egy nagy visszatartású, dinamikus hőtárolós kályha, amely a hőgazdálkodás optimalizálásával szabályozza az energiafogyasztást. Ez a fajta elektromos fűtés energiát takarít meg, mivel a csúcsidőn kívüli időszakokban, a legolcsóbb elektromos tarifaidőszakokban töltődik fel.

Úgy tervezték, hogy fotovoltaikus berendezésekkel együtt is működjön. Az összes keletkezett energiafelesleget kihasználja és fűtéssé alakítja. Ez a napelemekkel való működés az Ecombi HHR hőtárolós kályhák felszereléséhez a Solar Box tartozék hozzáadásával lehetséges.
Ez az új tárolófűtő-modell a fogyasztást értékeli az éjszakai töltés rögzítéséhez, és tartalmaz egy hőleadás-szabályozót, így a felhasználó a neki legmegfelelőbb napszakban élvezheti a kényelmet. Ez a fajta dinamikus hőtárolós kályha az Elnur Gabarron Wifi Control alkalmazáson keresztül wifi vezérléssel rendelkezik, amelyről többek között kezelheti a töltési időszakokat, beállíthatja az üzemmódot és napi vagy heti programozást végezhet. Az Ecombi HHR-t úgy tervezték, hogy a geolokációs funkció segítségével érzékelje a felhasználó közelségét, és kompatibilis a különböző hangrendszerekkel, például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást szakértőinktől! Az alábbi pár mező kitöltésével kollegáink személyre szabottan segítenek megtalálni az ön számára megfelelő megoldást. Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Beküldés után munkatársunk pár órán belül telefonon keresi önt.

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!

Optimalizálná otthona energiafogyasztását, de nem tudja, hogyan kezdjen bele?

Kérjen

INGYENES

energiafogyasztási tanácsadást az elektromosfutes.com szakembereitől!