Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo
Crystal
C500x2

Fűtött terület*

6 m²

107 316 Ft br.

*2,7 m-es belmagasság és közepes szigetelési viszonyok mellett

Az infrapaneles fűtési technológia lényege a relatív nagy fűtési felületben rejlik. A nagyobb felület miatt az infrapanelek fűtőfelületének hőmérséklete nem haladja meg a 100°C-os értéket. Ezen fűtőpanelek az elektromos áramot infravörös energiává alakítják át. Az infravörös sugarak nem a beltér levegőjét melegítik fel, hanem a testeket tárgyakat belülről melegítik. A kisebb felületi hőmérséklet miatt kisebb lett a panelek rögzítési magassága, valamint akár fali rögzítés is megoldható a tartózkodási magasságban. Az infrapanelek méretei a hagyományos álmennyezeti lapokhoz lettek igazítva, így bármely panel szinte észrevétlenül illeszkedik az álmennyezeti rublikákba. A kristályszemcsés keretnélküli infrapanelek oldalsó rögzítéssel is kérhetőek.

Az infrapanelek Crystal termékcsaládja biztonságos és praktikus hőforrás bárhol, ahol gyors, lokalizált fűtés szükséges. Működési technológiájának köszönhetően kiváló megoldást nyújt nyitott, huzatos nagy forgalmú területekre a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást szakértőinktől! Az alábbi pár mező kitöltésével kollegáink személyre szabottan segítenek megtalálni az ön számára megfelelő megoldást. Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Beküldés után munkatársunk pár órán belül telefonon keresi önt.

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!