Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo
TVC-1500

Teljesítmény

1500 W

Feszültség

220-240 V~ V~

Szigetelés

II.osztály

Teljesítményfokozatok

2 szint (750 W / 1500 W) W

Fűtött terület*

22 m²

Nettó súly

1.4 kg

Méretek

23

x

17.1

x

18.8

 cm

  • Két választható teljesítményszint
  • Szellőztetés üzemmód fűtés nélkül
  • Hőmérséklet-szabályozó termosztát
  • Kerámia fűtőelem

21 292 Ft br.

Elfogyott

*2,7 m-es belmagasság és közepes szigetelési viszonyok mellett

A TVC fűtőkészülék 1500 W-os teljesítményének köszönhetően bármilyen helyiséget gyorsan fel tud fűteni. 2 teljesítményszintet is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy igényei szerint válasszon. A beépített kerámia ellenállás megakadályozza, hogy működés közben elérjék az izzási pontot.

Tartalmaz egy biztonsági termosztátot a készülék kikapcsolásához a túlmelegedés elkerülése érdekében. A rendszert úgy fejlesztették ki, hogy ne csak a berendezés, hanem a helyiség károsodását is megelőzze. A kívánt hőmérséklet és hőintenzitás manuális szabályozásához egy állítható termosztát is tartozik.

Szellőztető funkcióval is rendelkezik – légfűtés nélkül -, hogy felfrissítse a teret a melegebb napokon. Ablak nélküli helyiségek szellőztetésére is használható. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható, és gyorsan felfűtheti a ház bármely helyiségét.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást szakértőinktől! Az alábbi pár mező kitöltésével kollegáink személyre szabottan segítenek megtalálni az ön számára megfelelő megoldást. Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Beküldés után munkatársunk pár órán belül telefonon keresi önt.

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!