Elektromosfutes.comlogo 
Elnur Gabarron Logo
Ecombi
ECO20 HHR csomagajánlat

Névleges energiafelvétel

1600 W

Kiegynelítő fűtőelem teljesítménye

550 W

Feszültség

220-240 V~

Tárolt energia

12,8 kWh

Szigetelés

I.osztály

Téglák száma 5 kg

12 db

Fűtött terület*

15 m²

Kiegyenlítő kimenete

550 W

Nettó súly

97 kg

Méretek

73

x

19.5

x

72

 cm

  • Alacsony zajszintű ventillátorok.
  • Beépített napi és heti programozás.
  • Adaptív indításvezérlés.
  • G Control System kompatibilis

Érdekelhetnek még…

Original price was: 730 732 Ft.Current price is: 548 049 Ft. br.

A csomagajánlat az adott termékből 2 darabot tartalmaz. A megadott termékadatok pedig az adott termékből 1 darabra értendők.

*2,7 m-es belmagasság és közepes szigetelési viszonyok mellett

AZ ECOMBI HHR KIHASZNÁLJA A CSÚCSIDŐN KÍVÜLI IDŐSZAKOKAT

TAKARÍTSON MEG VILLANYSZÁMLÁT AZ ÚJ, NAGY VISSZATARTÁSÚ, DINAMIKUS HŐTÁROLÓS KÁLYHÁVAL

Az Ecombi HHR egy nagy visszatartású, dinamikus hőtárolós kályha, amely a hőgazdálkodás optimalizálásával szabályozza az energiafogyasztást. Ez a fajta elektromos fűtés energiát takarít meg, mivel a csúcsidőn kívüli időszakokban, a legolcsóbb elektromos tarifaidőszakokban töltődik fel.

Úgy tervezték, hogy fotovoltaikus berendezésekkel együtt is működjön. Az összes keletkezett energiafelesleget kihasználja és fűtéssé alakítja. Ez a napelemekkel való működés az Ecombi HHR hőtárolós kályhák felszereléséhez a Solar Box tartozék hozzáadásával lehetséges.
Ez az új tárolófűtő-modell a fogyasztást értékeli az éjszakai töltés rögzítéséhez, és tartalmaz egy hőleadás-szabályozót, így a felhasználó a neki legmegfelelőbb napszakban élvezheti a kényelmet. Ez a fajta dinamikus hőtárolós kályha az Elnur Gabarron Wifi Control alkalmazáson keresztül wifi vezérléssel rendelkezik, amelyről többek között kezelheti a töltési időszakokat, beállíthatja az üzemmódot és napi vagy heti programozást végezhet. Az Ecombi HHR-t úgy tervezték, hogy a geolokációs funkció segítségével érzékelje a felhasználó közelségét, és kompatibilis a különböző hangrendszerekkel, például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást szakértőinktől! Az alábbi pár mező kitöltésével kollegáink személyre szabottan segítenek megtalálni az ön számára megfelelő megoldást. Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Beküldés után munkatársunk pár órán belül telefonon keresi önt.

Segítségre van szüksége? Szakértőink állnak rendelkezésre!